5 RÅD TILL DIG SOM SKA INREDA DIN BDSM-KÄLLARE

BDSM blir mer och mer populärt där hemma – inte minst efter Fifty Shades of Grey-filmerna. Nu har nästan alla en piska eller en ögonbindel liggandes där hemma. I den här guiden ska vi försöka berätta om de lite mer avancerade produkterna och möjligheterna som finns. Det finns någonting för alla – både för dem som inte testat förut och för dem som är hardcore.

Sexrum: Innan ni börjar

Överväger ni att använda ett av rummen i er bostad som sexrum? Det är några saker som är värda att överväga innan ni börjar flytta in SM-möbler. Här är en liten lista:

  • – Hur mycket plats har ni? Mycket eller lite?
  • – Är det tal om en “dold” källare eller är det mer casual?
  • – Är det en personlig lekplats? Kommer ni bjuda in gäster eller ska den kanske användas professionellt?
  • – Hur är ljudisoleringen? Skulle det vara ett problem om man kan höra ljud utifrån? (Lägenhet eller gård på landet?)
  • – Är det ett annat rum som kan användas som både vanligt rum och sexrum?

Hur mycket plats har ni?

Sexgungor som kan hängas upp i en krok så att du lätt kan ta ner den efter behov. Se alla våra sexgungor här!

Det handlar lika mycket om hur många kvadratmeter ni har som hur ni utnyttjar dem. Vissa möbler är lätta att flytta runt på och kan lätt bytas ut – till exempel kan ni ha en gunga i en krok som kan tas ner när ni ska göra någonting annat i rummet.

Andra möbler är svårare att ha att göra med. Det kan till exempel vara en stor metallbur i gjutjärn. Såna möbler kan vara bra att placera i hörnen om de inte ska flyttas så mycket.

Dolt eller synligt?

För många kan ett sexrum vara en känslig affär. Det är ju ingenting att skämmas över, men man kan ju vara orolig över att stämplas som freaks av folk man inte känner. Därför föredrar många ett dolt rum – det kan vara en möjlighet att ha sexmöbler som kan plockas ner efter behov. Detta sätter dock några gränser för vad för slags möbler man kan ha. Om ni har ett stort rum är det lite mer misstänkt. Det är däremot inte så många som frågar över en stängd dörr till en litet rum på 2 kvadratmeter.

Är det dåligt med plats? Den här gungan från Fetish Fantasy är designad att hängas över en dörr.

Personlig, med gäster eller professionell?

Folks behov och lustar är naturligtvis olika och det ska man respektera – därför är det viktigt att ha en bra idé innan man börjar. Om ni har erotiska fester där det ska vara plats för fler människor så är det smart om era sexmöbler står längre ifrån varandra. Om ni vill ha ett professionellt rum (till film eller cam) så finns det lite krav på ljud, akustik och annat som man måste ta hänsyn till.

Ljudisolering

Om ni bor i lägenhet eller radhus så kan det vara en bra idé att lägga en eftermiddag på att ljudisolera ert rum. Det vore ju tråkigt om grannarna kommer springandes och ska klaga medan ni håller på.

 

Använd andra rum

Speciellt ett sovrum är en passande kandidat som sexrumssubstitut. Historiskt sett är det ju där många såna aktiviteter föregår. Det handlar om att förvandla rummet så att det inte längre är ett sovrum utan ett sexrum. Det kan man göra till exempel genom att lägga stora lacklakan över sängen så att den inte längre representerar en plats att sova på utan ett rått och kinky ställe där bara riktigt sexiga saker föregår.

Andra bra platser som kan fungera som sexrum på deltid:

  • – Köket: Det är någonting hett med att ha sex i köket. Med lite kreativitet kan köket bli husets sexigaste rum.
  • – Tvättstugan: Ett ställe där det vanligtvis finns smutsiga skor och tvätt, men också ett ställe där oönskade inte smyger omkring.
  • – Ladan: De flesta känner till uttrycket “att rulla runt i höet”. I en lada är det ofta högt till taket och generellt ett bra ställe att gömma hemligheter på.

Möblera din SM-källare – kvalitet över kvantitet

Köp nu

Ett råd som fortfarande är aktuellt. På Palora har vi endast högkvalitativa produkter. Men om vi ska framhäva några så är produkterna från Zado värda att nämna. De är designade av professionella som lever och andas “kinky”. Zado är ett relativt gammalt märke på marknaden och de har levererat våra sexigaste produkter så länge vi har existerat.

SM-möbler är som regel ganska dyra. Det är också värt att fundera lite extra över vad huvudattraktionen i lokalen ska vara. Det är inte så många som har råd att köpa flera stora saker och väljer därför ofta att ha en möbel i centrum.

Ett bra exempel på detta kan vara en straffstock.

En straffstock är någonting som de flesta tycker är sexigt då huvud och händer är totalt fastlåsta. Nu gäller det att be snällt – du är helt överlämnad till din master/mistress. Det finns en straffstock från Zado som kombinerar straffstocken med en benspridare. Med den kombinationen finns det inte så mycket mer att göra. Man är totalt fastspänd och kan inte göra motstånd.

En sexig straffstock från Zado som överlämnar dig helt till din master eller mistress. Köp den hos oss med diskret leverans!

BDSM-rum: Tumma aldrig på utrustningen

Med det menar vi att det är viktigt att ert nya sexrum har rätt stämning. Det kan vara en ganska stor mood-killer om det hänger en stor TV mitt i rummet eller om det är ett helt kliniskt rum. Vi har samlat en lista över vår sexigaste utrustning i olika kategorier här nedan.

Big Bang Penetrator till BDSM-lek – köp den och andra maskiner diskret här

Maskiner

Maskiner är någonting som blivit mer och mer populärt där hemma och det är av en bra anledning. Det har hänt mycket på utvecklingsfronten under de senaste åren och tillverkarna har nått den punkten där maskinerna nu blivit ganska smidiga i förhållande till storlek och vikt. Samtidigt har också motorkraften nått en nivå som ingen man kan hänga med i. Maskinerna har också den fördelen att de kan fortsätta för alltid.

F Machine har utvecklat deras Gigolo Fuck machine i många år och är en av de bästa på marknaden. Den har många möjligheter när det kommer till utrustning och fart. En av de bästa features maskinen har är att det kan ställas in hur djupt den ska stöta. Från 2,5 cm upp till 10 cm. Det finns många sexiga möjligheter om du ska använda den med en partner. Föreställ dig en fixeringslek där den ena parten är helt fastspänd med rep i en latexdräkt. Personen kommer att vara i ditt våld och du kan antingen straffa personen eller använda de andra hålen medan Gigolo Fuck Machine tar hand om anus eller vagina. Du kan också låta din partner vara medan maskinen gör arbetet åt dig.

Piska

En piska är en viktig del i varje BDSM-lek. De kan användas för att sätta stämningen eller göra en sexig kväll ännu sexigare. Det finns ett jättestort urval av piskor. Här nedan går vi igenom några av de mest populära.

Ridpiska

En ridpiska känns igen på den långa pinnen med en piska i änden. Ett slag med en ridpiska kan placeras mer precist än med en annan piska där spridningen kan bli rätt stor.

Flogger

Se vårt stora urval av piskor här

Se vårt stora urval av piskor här

Klassiska piskor som ofta har ett kortare skaft och många strimlor. När någon pratar om BDSM-piskor är det ofta en Flogger eller en ridpiska de pratar om.

Floggers kommer i många färger, former, material och storlekar. Till höger kan du se en bild på vår flogger från Fifty Shades of Grey. En riktigt klassisk flogger. Det är typiskt en flogger som är en nybörjarpiska då den inte har så mycket vikt och längd. Vikten och längden är viktigt när det kommer till hur mycket kraft det ska vara i slagen.

Paddle

En paddle består av ett handtag och ett längre stycke som kan användas för att slå och straffa med. En paddle passar den lite mer erfarne användaren.

Vill du ha mer BDSM i livet? Kolla in vårt stora urval av fetischutrustning här.