5 snabba tips till en större sexlust

Du känner säkert igen det – du har inte så ofta lust att ha sex, men vill gärna öka din sexlust? Här hittar du 5 enkla råd till hur du kan få mer lust till sex. Och vet du vad? Det är faktiskt ganska enkelt!

Träna

Att utöva någon form av sport eller fysisk aktivitet är ett väldigt effektivt sätt att öka sin sexlust på. Du kan faktiskt fördubbla din sexlust bara genom en lite längre springtur eller genom lite styrketräning. Så inte nog med att det är bra för hälsan att träna, att hoppa I träningskläderna kan också få din sexlust att komma tillbaka!

Drick ett glas vin

Ett glas vin eller två kan faktiskt göra underverk. Vinet får dig att slappna av och ökar din sexlust. Så glöm inte bort att ta fram vinflaskan nästa gång du ska laga mat eller se en film.

Drick mer vatten

Väldigt enkelt men också väldigt enkelt! Glöm inte bort att dricka tillräckligt med vatten för att hålla dig borta från trötthet och de-hydrering. På så sätt håller du dig också borta från en förlorad sexlust!

Se porr

Att se på när andra har sex går hem hos de flesta. Hitta din favoritporrfilm och njut av 10 minuters porr och du kommer utan tvekan att ha glömt din uteblivna sexlust!

Massage

Få din partner till att ge dig, eller ge din partner en massage. Glöm inte bort att också förbättra upplevelsen genom att använda en bra massageolja här från Palora.se.

Back massage

Lycka till med sexlusten!

Ps. En dildo har aldrig varit en dum idé! 😉