Bästa sexleksakerna till par – är det bäst att välja en penisring eller strapon?

Det finns många läckra sexleksaker att välja mellan för er som par. Två av mina och min partners absoluta favoriter är en penisring och en strapon. Det är två produkter som kan ge fantastisk njutning på helt olika sätt.

Penisringen har fördelen med att vara njutningsfull, liten och smidig. Det är otrolig stimulering i en liten förpackning.

Strapon är lite fräckare men även denna otroligt härlig och stimulerande. Den kan göra storleksdrömmar till verklighet, rollbyten möjliga och är perfekt för analstimulering.

Hos Lovebuddy kan du hitta båda dessa produkter men vi har även gjort en kort introduktion till dig här.

Varför ska jag köpa en penisring?

En penisring är som sagt var en liten produkt med mycket kraft. Den kan konsten att stimulera er bägge två på samma gång och ge er en helt fantastisk natt.

Det säger nog sig själv hur produkten ser ut (som en ring). Så låt oss istället fokusera vad den kan, för det är mycket. En penisring ger dig:

  • Starkare erektion
  • Mer långvarig erektion
  • Härlig stimulering av din partners klitoris

Det är inte dålig för en produkt som inte ser mycket ut för världen.

Du sätter din penisring på penisroten. De flesta ringar är töjbara, vilket gör att de passar nästan alla. Du kan även läsa vid varje enkel produkt hur töjbar den är.

Det ringen gör är att den håller kvar blodet, som rusar till din lem vid erektion, i din penis. Detta resulterar i att du kan hålla ditt stånd mycket längre. Ofta blir din penis även hårdare vid användning av ringen. Så en långvarig och stark erektion.

Det är något som gynnar både dig och din partner, då ni kan ha sex länge och njuta mer av varandra.

Vibratorn som de flesta penisringar har stimulerar din partners klitoris under penetration. Detta ger din partner extra möjlighet för orgasm, ja kanske, till och med en dubbelorgasm. Hur fantastiskt är inte det?

Kvinnor har dessutom mycket lättare att få orgasm vid klitorisstimulering vilket gör penisringen till den optimala parsexleksaken.

Det är också en väldigt bra produkt för nybörjare då den är otroligt lätt att använda.

Varför ska jag välja en strapon?

Ja, en strapon känns kanske lite vildare än en liten penisring. Det är den också, det ska vi inte hymla med. Detta är en helt annan upplevelse än en penisring.

En strapon används för att en icke penisbärare ska kunna penetrera sin partner med en dildo. Dessa kan dock också användas av penisbärare givetvis. Det finns bland annat lite större dildos man kan använda för att förverkliga fantasier.

Typiskt används starpon till analstimulering. Den kan dock även användas till vaginalstimulering givetvis. Ni väljer hur er produkt ska användas.

Det finns mycket frihet med strapons, ni kan själva välja storlek, form och funktioner på den dildon som ska ta plats i selen vilket ger er oändliga möjligheter.

Analstimulering med en strapon

Meningen med en strapon är att du ska simulera en ”normal” sexakt, därför brukar man inte rekommendera att buttplugs används i dessa. Det är för att en buttplug inte ska röras fram och tillbaka utan sitta på plats.

Är ni nya till analstimulering och vill prova att leka med en strapon så rekommenderar jag därför en mindre dildomodell. Att börja med en bamsedildo kan vara alldeles för mycket och med just analstimulering ska man gå långsamt fram för att vänja sig.

Ni kan med fördel använda en strapon till härlig anal lek då parten som bär produkten kan röra den fram och tillbaka och perfekt stimulera din p-punkt. P-punkten är smeknamnet på den manliga g-punkten även kallad prostatan.

Genom analsex kan denna punkt nås helt perfekt och en p-punkts orgasm är 33% starkare än en normal orgasm. Det blir fräckt och härligt med en strapon.

Penisring eller strapon det är frågan

De två sexleksakerna är väldigt olika och stimulerar dig på helt olika sätt. Det kan därför vara svårt att ens jämföra dem. Men nedan har jag försökt att kategorisera vilken sexleksak som passar bäst till vem.

Till er som är nya:

  • Till er som är helt nya till parsexleksaker så rekommenderar jag penisringen. Den är lätt att komma igång med och kan göra er sugna på fräckare lekar i framtiden. Dessutom stimulerar den er båda och fokuserar på er gemensamma orgasm.

Till er som är erfarna:

  • Här är det hugget som stucket men om ni är vana vid parsexleksaker kan ni definitivt testa en strapon. Det är en upplevelse utöver det vanliga som ger er möjlighet att besöka p-punkten.

Till er som är fräcka:

  • Är ni sugna på fräck lek så är det definitivt en strapon och en sexig dildo som är det bästa alternativet.

Till er som vill ha fokus på båda:

  • En strapon kan absolut vara kul för bägge parter. Det är inte ofta man som kvinna får chansen att penetrera sin partner. Dock så faller domen ändå på penisringen som den bästa för er båda. Den stimulerar er båda på ett direkt sätt och på samma gång.

Eftersom de två produkterna är så olika så handlar det verkligen om personlig smak. Jag skulle säga att båda kan ge er helt fantastisk njutning.

Ni kommer oavsett vilken ni väljer få en fantastisk het natt tillsammans som ni sent kommer glömma. Sexleksaker är nämligen experter i att ge er orgasm.

Vem säger att ni behöver välja. Omväxling är alltid kul och härligt. Kanske blir det en strapon på måndagen och en penisring på torsdagen. Det är en otrolig kittlande tanke att kunna välja vilken slags kväll man vill ha med sin partner.

Att använda sexleksaker i en parrelation har den bevisade effekten av att kunna föra er närmare varandra. Inte bara på ett sexuellt plan men som livspartners. Det har nämligen visat sig att par som använder sexleksaker, kommunicerar mer med varandra än dom som inte gör det.

Det blir en mer öppen och ärlig relation som dessutom innehåller mer njutning och spänning. En strapon eller en penisring kan krydda ert sexliv helt enormt. Det kan också ge er intimitet på ett djupare plan och kanske även ge er relation en ny gnista.