Bästa sexleksaks kombinationen för män – fleshlight och en buttplug

Det finns nog inget så kittlande som att kombinera sina två favorit sexleksaker. Två av våra favoriter är en buttplug och en fleshlight. Dessa två är optimala att kombinera och kan ge dig en helt fantastisk sexupplevelse.

Vi letar alla efter den där optimala stimuleringen oavsett om vi har en partner eller inte.

Nedan har vi samlat allt du behöver veta om fleshlights och buttplugs samt hur du kan kombinera dem för en otroligt fräck och orgasmfylld upplevelse.

Vad är en buttplug?

En buttplug är kanske den mest underskattade sexleksaken på marknaden. Inte av dom som använder den men av dom som aldrig provat. Det är som du nog kan höra på namnet, en liten sak som du för upp i din anus för härlig stimulering.

Formen på den införbara delen kan variera men ser ofta ut som en avrundad spets. Några har flera mindre kulor för en annan typ av stimulering där varje kula ger en helt ny sensation. Alla har en stabil bas för att produkten inte ska kunna åka för långt upp i dig.

Varför ska jag använda en buttplug?

En buttplug används för att få en så kallad prostataorgasm. Ja, män kan få orgasm vid analstimulering. Den typen av orgasm är 33% starkare än en normal orgasm. Hur härligt låter inte det?

Du känner säkert till den kvinnliga g-punkten, analstimulering hjälper dig att nå den manliga versionen av en g-punkts orgasm det vill säga en p-punkts orgasm.

Är du helt ny till analstimulering rekommenderar vi att du börjar med en mindre buttplug och byter till en större när du har fått mer erfarenhet.

Produkten kan också med fördel användas under sexakten för härliga dubbelorgasmer.

Vad är en fleshlight?

Det är en av de absolut populäraste sexleksakerna för män och det är lätt att förstå varför. På utsidan ser denna härliga produkt ut som en ficklampa. Vilket gör en fleshlight väldigt diskret att förvara i ditt hem. Men det är insidan som är det mest fantastiska.

Inuti din fleshlight välkomnas du av ett par oemotståndliga blygdläppar som bara väntar på att penetreras. När du har penetrerat de härliga blygdläpparna så väntar en stimulerande sleeve dig. Strukturen på den kan varieras från produkt till produkt men syftet är det samma, optimal stimulering och härliga orgasmer.

Det som också är gemensamt för alla fleshlights är att de är gjorda för att vara så verklighetstrogna som möjligt. Material och struktur efterliknar därför en riktigt vagina. Några är till och med avgjutna från riktiga kvinnors insida. Vilket är rätt häftigt.

Varför ska jag använda en fleshlight?

Det är den perfekta sexleksaken för att ta din onani till helt nya höjder. Glöm en tidning och din hand, när du kan tränga in i en tajt och verklighetstrogen vagina.

Du kommer stimuleras på en helt annan nivå och uppgradera din onani. Många använder även en fleshlight till att öva sig i att bli mer uthålliga så du kan njuta sex längre. Det är nog något vi alla suktar efter och kanske även något vår partner önskar, om vi har en.

Du kan därför se din fleshlight som den bästa och mest njutningsfulla träningen du någonsin kommer prova. Det är produkten som gör att du vill öva dig varje dag, kanske flera gånger om dagen.

Har du varit i tvivel om du ska köpa en sexleksak på grund av att du inte vill att folk ska upptäcka dina fräcka hemligheter? En fleshlight är bland de mest diskreta produkterna du kan hitta och ingen kommer misstänka att det gömmer sig en härlig lösvagina där i.

Det är definitiv produkten för dig som vill ha en verklighetstrogen orgasmupplevelse. Använd den själv eller tillsammans med din partner i era fräcka lekar.

Hur kombinerar jag min buttplug och fleshlight?

Nu kommer vi till den roligaste delen av den här texten. Hur du kan kombinera dessa härliga produkter för en helt optimal onaniupplevelse.

Både produkterna har många fördelar och kan absolut användas var för sig dock är det i kombination det blir till fyrverkerier.

Hur gör jag?

  1. Börja med att föra in din buttplug. Här är det viktigt att du använder mycket glidmedel då vår anal är rätt känslig och inte kan producera egen våthet. Så ta rikligt med glidmedel på din produkt och för långsamt in den. Införingen i sig kan vara en kittlande upplevelse.
  2. Ta fram din fleshlight. Här kan du välja att påföra glidmedel på din penis eller i produkten. Det ger samma resultat så välj bara det som känns bäst. Glidmedel hjälper här med att minska friktion och ger dig en härligare och mer verklighetstrogen upplevelse.
  3. För in din penis i din fleshlight och runka. Dra produkten upp och ned längs din penis samtidigt som du rör din kropp som i riktigt sex. När du rör dig kommer även din buttplug att stimulera dig med de naturliga rörelserna.

Det är som du kan se superlätt att kombinera de två sexleksakerna. Du får då stimulering av penis och anal samtidigt vilket kan leda till starkare orgasmer än du någonsin har upplevt tidigare. Din utlösning kommer kännas som en explosion av njutning.

Vill du ha extra rörelse där bak så kan du försiktigt röra lite på din buttplug samtidigt som du runkar din härliga fleshlight.

Det som också är perfekt med produkterna är att båda två kommer i olika storlekar och material för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. Stort, litet, tajt, hårt, mjukt eller något helt annat, du bestämmer själv över din njutning.

Du styr även rörelserna och trycket vilket gör att det kan bli till precis den upplevelse som du önskar.

Detta är inte bara något för singlar även du som har partner kan njuta av produkterna. En av vuxenleksakerna kan bytas ut mot partnerstimulering. Eller kanske vill du njuta lite härlig sololek när din partner inte är hemma.

Med en buttplug och en fleshlight kan du få precis den njutningen du önskar, hur du vill, när du vill och var du vill.