Så ger du ett fantastisk blowjob – eller en bra ersättning!

Den 14. marts er det atter Bøf og Blowjob-dag. Bøffen kan du lære at stege mange andre steder, men her får du opskriften på hvordan du giver et helt fantastisk blowjob – og hvordan du undgår at give et selv.

Den 14 mars är det igen Steak and Blowjob Day. Du kan lära dig att steka på många andra ställen, men här får du receptet på hur man ger en helt fantastisk avsugning – och hur man undviker att ge en själv.

Det är förmodligen inte så många kvinnor som tycker att det måste finnas en speciell dag för att äta biffar och ge avsugningar. Inte heller en speciell dag där båda definitivt måste kombineras. Men som svar på för många män som är med på den romantiska Alla hjärtans dag, 14 februari, har män beslutat att införa en biff- och avsugningsdag exakt en månad efter.

Är du rädd för efterrätt

Där de flesta kvinnor förmodligen kan finna biffen delikat, är det lite värre med den andra hälften av dagens meny – avsugningen! Dessutom måste man i förväg komma överens om hur det kommer att fortsätta och i vilken utsträckning. Om det är helt enkelt att ta hans penis i munnen ett totalt No-Go, kan du istället locka honom med en av de spännande produkterna Bitten visar dig i videon nedan. Om du är på att få sperma i munnen kan du lika gärna ge honom den bästa upplevelsen. Vi återgår till detta i artikeln efter videon.

Inga tänder, tack

Den största utmaningen med en avsugning är att inte få använda tänderna. Du är förmodligen medveten om att du inte borde bita honom, men visste du att du också enkelt kan riva penis med tänderna. Men eftersom du inte kan ta ut dem, så se till att ha tänderna in under dina läppar.

Inte nödvändigtvis långt ner i halsen

Innan du tar den i munnen, se till att du har mycket saliv. Inte för att han lättare kan sticka den långt ner i halsen – vilket mycket få människor faktiskt har längden att göra. För en avsugning handlar inte om djup hals – om du inte båda tänder på det.

Istället handlar det om att använda din mun, tungan, dina läppar och ditt andetag för att pirra honom. Andas, slicka, kyssa och nafsa – och sug. Med rätt kombination bör du förmodligen få honom upp i utlösningsfältet.

Du måste njuta av det själv för att det ska bli bra

Den största hemligheten med en bra avsugning är dock att du ska njuta av det själv. Om du inte gör det blir det väldigt enkelt att se på ditt ansiktsuttryck och kanske – ännu värre – dina ljud när han kommer i munnen på dig.

Det gör det inte till en bra upplevelse för honom om han kan se att du håller på att göra grimaser när du har han i din mun.

Om du vill skydda dig mot överdrivet uttryck för missnöje, ha ett glas vatten redo att skölja med och eventuellt också söka upp inspiration i vår guide till vad du ska mata honom med till Biff och Blowjob-dagen.

Om du hellre vill ta mekaniken till hjälp

Om du fortfarande vill outsource uppgiften till en avsugningsmaskin kan du se mer om produkterna som Bitten nämner i videon på dessa sidor i vår butik:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *