Bli redo för sommaren

Fåglarna sjunger, dagarna är långa och solen tittar fram – sommaren är här både i naturen och hos Palora.se. Vi älskar sommaren som kommer efter en lång vinter, men vi älskar också sommaren för att den bjuder på solbrun hud, mindre kläder och ljusa nätter. När man ser människor som är lediga, glada och har mycket mindre kläder på sig så kan man inte annat än att bli leksugen.

Här är tre goda råd inför sommaren!

1. Förbered dig

Allt blir lite bättre om du är bra förberedd på sommaren. Gå och få en fotbehandling som tar bort den hårda huden på dina vinterpräglade fötter, avlägsna oönskad hårväxt så att du blir mjuk, snygg och klar för badkläderna eller skäm bort din partner med en massage. Om du som de flesta andra inte riktigt hann bli klar för strandssäsongen så kan mycket göras inifrån och det startar med ditt välmående, då spelar det ju ingen roll med några love handles här och där. 😉

2. Sex utomhus, ja tack!

Att vädret blir varmare är bra om du tycker om att ha sex utomhus. Du kan redan nu börja leta efter din favoritplats! Om du vet om en hemlig klippa vid stranden eller om du har en terrass som passar ändamålet så kan du förbereda dig redan nu så att du vet vart du ska ta med din flamma nästa gång temperaturen stiger.

3. Njut av det

“Sommaren är kort, det mesta regnar bort…” Om sommaren inte bara bjuder på sol så måste du se till att njuta av de dagar där solen faktiskt skiner. Det bästa med sommaren i Sverige är att den är så ombytlig. Ett riktigt skönt sommarregn kan också vara mysigt. Njut av vädret oavsett hur prognosen ser ut så undviker du att bli besviken och får en riktigt bra sommar!

Ha en skön sommar!