Clone A Willy – Den Store guiden til hur du gör en kopia av din penis

Detta är en generell guide som genomgår alla element och märken inom konstgjorda penisar. Läs därför alltid instruktionerna på din specifika produkt innan du påbörjar processen.

Det är populärt som aldrig förr med konstgjorda penisar, men innan du kastar dig ut i att kopiera din penis är det några saker du ska vara uppmärksam på. Därför har Palora gjort en guide till dig med de fallgropar du bör undvika när du ska kopiera din penis.

Med en konstgjord penis har möjlighet för att behålla det bästa med din bästa manliga vän som ett evigt minne. Som man har du möjlighet för att ge din partner gåvan som bara fortsätter att ge. Du kommer aldrig ångra att du gett din älskade en konstgjord penis.

Clone-A-Willy original

Köp Clone-A-Willy Original här

Tips: Använd gärna en penisring medan du gör avstöpningen med Clone-A-Willy – på det sättet är du säker på att erektionen håller genom hela processen.

Clone-A-Willy: Original

Den ursprungliga Clone-A-Willy. Har du alltid drömt om att föreviga din penis? Kanske till och med slänga i en vibrator? Då är det originalversionen du letar efter. Den är en bestseller av en anledning. Originalet har en fin, ljus ton som påminner om vad de flesta svenska män springer runt med mellan benen.

Clone-A-Willy Original är en produkt av hög kvalitet. Den innehåller inte ftalater eller latex och är allergivänlig.

Clone-A-Willy: Jet Black

Vissa säger: “Once you go black you never go back.” Andra säger: “Svart gör dig smalare.” Vi vet inte vad som stämmer bäst, men nu har du möjlighet för att överraska någon du tycker om med en svart peniskopia.

Den svarta varianten har länge varit en favorit bland många. Det finns det många anledningar till. För det första är det en fantasi för många att ha sex med en mörkhyad människa. Andra tycker bara att svart är den finaste färgen som finns.

Clone-A-Willy: Jet Black är ftalatfri och tillverkad av giftfri silikon.

 

Clone-A-Willy: Med testiklar

Ge din peniskopia en testikulär prägel. Med testiklar till din Clone-A-Willy får din nya dildo en realistisk touch. Enligt vår erfarenhet säljer dildos med testiklar riktigt väl då många tycker om realistiska leksaker. Med en konstgjord penis med testiklar blir det nästan inte mer realistiskt.

Clone-A-Willy med testiklar är lite mer komplicerade än den normala. Därför har producenten valt att lägga till en utförlig manual så att alla kan göra en kopia.

Clone-A-Willy med testiklar är tillverkad i 100% medicinsk testad silikon. Den är ftalat- och latexfri.

Tips: Har du varken penisring eller medhjälpare kan du använda dig av en erotisk video. Det finns det gott om på internet!

Clone-A-Willy: Medium Tone.

Ge din konstgjorda penis en sydeuropeisk look med den här spännande varianten. Är du lite mörkare i huden än den genomsnittliga svensken under vinterhalvåret? Söker du maximal realism? Då är det den här varianten du ska lägga händerna på. Även denna modell kan skapas med vibrator.

Medium tone utgåva av Clone-A-Willy.

Så gör du en rolig kopia av din penis

Clone-A-Willy: Glow in the Dark

Om det är någonting som kan toppa en normal Clone-A-Willy så måste det nog vara en som lyser i mörkret. Tänk dig att du ger den som en gåva. Mottagaren kommer inte kunna låta bli att lägga märke till den varenda dag då den helt enkelt kommer lysa upp hens vardag!

Clone-A-Willy: Glow in the dark är kroppsvänlig och tillverkad i USA efter de höga amerikanska kvalitetskraven.

Tips: Om du inte har en penisring kan du rekrytera en hjälpreda. Det kan vara din fru, flickvän eller en god vän som kan ge dig en hand.

Clone-A-Willy: Glow In The Dark – Köp här

Clone A Willy: Choklad

En chokladkopia av din penis – kan du tänka dig en roligare present till din partner? Processen är samma som till originalet, enda skillnaden är att det nu handlar om choklad.

Chokladversionen har dessvärre inte någon vibrator inbyggd.

Clone-A-Willy med choklad är tillverkad av mjölkchoklad.

Clone-A-Willy: Choklad är tillverkad i USA och är en genial present till alla hjärtans dag.

Tvek inte – köp din Cloneboy ida

Cloneboy “My Personalized Dildo”

Nu snackar vi! Cloneboy utmanar Clone-A-Willys monopolstatus med en vinnarprodukt.

Cloneboy har tagit sig an utmaningen genom att skapa en enkel version av peniskopian. Det finns inte så många olika att välja mellan, men däremot är det en produkt som erbjuder hela paketet – både vibrator och användarvänlighet.

Tips: Använd en penisring under hela processen med Cloneboy – på det sättet är du säker på att din erektion håller under hela processen.

 

 

Avstöpning av penis – historien bakom:

Historien bakom Clone-A-Willy börjar bli riktigt lång. Den har funnits på marknaden i över ett årtionde. De har därför haft tid för att göra produkten perfekt för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för produktens stöpare och mottagare. Clone-A-Willy är kända för deras supersköna silikonmaterial.

Gör din egen dildo: Research

Innan du kastar dig ut i att skapa en peniskopia ska du tänka över vad det är du behöver. Ska det vara en vanlig peniskopia eller ska det vara en med vibrator? Det finns bra möjligheter för bägge.

Peniskopia med vibrator har blivit mycket populär den senaste tiden och det finns det bra anledning till. Den är ju nästan bättre än den äkta varan – originalet kan ju inte vibrera. Du ska också vara uppmärksam på vilket material din peniskopia ska vara i – silikon är det upplagda valet som många tycker om.

Varför en peniskopia?

Det finns många anledningar till att göra sin egen dildo.

För det första är en peniskopia det perfekta sättet att hålla liv i ett långdistansförhållande på. En transportabel peniskopia är perfekt för att göra det hela lite mer personligt om ni inte ses så ofta. På samma sätt är en peniskopia ett bra sätt att göra de sexiga skypeträffarna lite mer personliga på.

Vissa män är inte bekväma med sexleksaker – det finns det bra anledning till om man inte testat det förut. De kan verka skrämmande och till och med nedvärderande. Därför är detta den perfekta möjligheten för att introducera sexleksaker i ert spännande sexliv mellan lakanen.

 

Clone-a-willy: Tillverkning

Med lite förberedning kommer Cloneboyprocessen bli lätt som en plätt. Allt du behöver är tålamod och… ja, en penis.

Det är en bra idé att breda ut lite tidningspapper där du tänkt göra din kopia. Speciellt om det är heltäckningsmatta på golvet. Nu ska din penis föras in i röret så att en negativ kopia skapas. Därför ska du tillsätta vatten i den medföljande stöpblandningen som du får i ditt dildoset. Det är smart att använda en erigerad penis till att skapa kopian då det annars kan bli ett kort nöje.

Gör din egen dildo – Första steget!

Du ska alltså skapa en negativ kopia av din penis innan du kan skapa en peniskopia. Därför ska du nu använda stöp-pulvret som kommer med i paketet. Det blandas genom att tillsätta vatten och röra runt ordentligt. Mixen är inte farlig och är i Clone-A-Willys fall tillverkad på en bas av tång – så den är helt “au natural” och inte skadlig för huden.

Därefter förs penis in i blandningen i 90 sekunder och efter det har du din negativa peniskopia.

Clone-a-willy – Steg två

När du skapat en avstöpning av din penis är det dags att skapa peniskopian. Med de flesta märken (både Cloneboy och Clone-A-Willy) så är det nu dags att hälla i silikonmassan. Därefter är det viktigt att du låter ditt mästerverk stå och stelna – helst över natten. Det beror på vilket märke du köpt.

När den stått över natten är det möjligt att ta ut peniskopian och sen är den redo att användas.

Gör din egen dildo – med vibrator

Vill du att din nystöpta penis ska vibrera finns det möjlighet för detta. Clone-A-Willy finns med vibrationsfunktion.

Processen med en vibrator är samma som till den vanliga kopian. Enda skillnaden är att du innan kopian torkar ska stoppa ned vibratorn i silikonsmeten. Se till att den sticker upp nog för att du ska kunna starta den och byta batterier.

Ge bort en peniskopia – som skämt!

Kopiera din penis och så har du plötsligt den perfekta presenten till svensexan eller födelsedagen hos kompisarna. Kanske ska din bästa vän gifta sig och du är rädd för att ni kommer att glida ifrån varandra. Kanske saknar grabbgänget en maskot till ert camp på festivalen. Eller så kan du slå in den och låta den vara med i paketleken på julafton. Med Cloneboy eller Clone-A-Willy finns det otroligt många roliga möjligheter.

Fokusera på temperaturen

Följ instruktionerna. Säger de 25 grader så måste du försöka hålla det till 25 grader. Säger de 30 så är det 30 som gäller. Temperaturen är inte dödsviktig, men de finns noterade av en anledning. Ju högre temperatur du har desto snabbare stelnar materialet. De flesta skriver 2-3 minuter, men om vattnet är kallt kan det ta längre tid. Det kan handla om mycket lång tid om du varken har penisring, medhjälpare eller erotisk film.

Clone your willy – som paraktivitet

Att tillverka en peniskopia kan vara en rolig aktivitet för den vuxna delen av familjen och ett kul sätt att ha ett DIY-projekt tillsammans. Det kan användas som förspel eller som avsked (i långdistansförhållande). Det är inte svårt och ni kommer att ha otroligt kul.

 

Clone A Pussy – Kopia av vagina

Vill du ge din man ett minne för livet?

Ska du på företagsresa? Ska du studera en termin i utlandet eller liknande? Då är en kopia av din vagina den perfekta presenten till mannen som väntar trofast på dig där hemma – så vet han vad han har att se fram emot när ni möts igen. Clone-A-Pussy är dessvärre inte en onaniprodukt utan en helt och hållet visuell upplevelse.

Tips: Innan användning kan det vara smart att trimma de nedre regionerna om håret vuxit sig långt.

Så klonar du din vagina: Mixa stöpningspulvret med vatten och håll det mot din vagina, gärna medan du sitter på en stol i 2-4 minuter (allt efter temperatur).

Efteråt kan du fylla den negativa avstöpningen med silikon. Vänta 24 timmar och wops så har du en kopia av din käraste ägodel.