Erotik Massage

Händer masserar en rygg

Drömmer du om att ge din älskade den mest underbaraste erotik massagen eller att han eller hon ska ge den till dig? Så läs med här, och lär dig hur du rent faktiskt gör för att ge denna massage.

Erotisk massage är en bra väg till sex för att det får dig till att känna sig avslappnad och sexuellt upphetsad på samma gång. De första gångerna blir det vanligtvis inte mer än bara en liten axelmassage, ner över nedre delen av ryggen och över skinkorna – och då är du så upphetsad att du inte kan låta bli att gå över till de mer erotiska aktiviteterna.

Men om du ger det tid och köper några av de produkter som Bitten presenterar i videon nedan, kommer du att upptäcka att erotisk massage kan ta ditt sexliv till helt nya höjder. Efter videon går vi vidare med mer konkreta instruktioner om hur man ska gå vidare.

Innan ni går igång

Det viktigaste är att ha en bra massageolja i huset. För intensiv massage torkar huden ut, och om den gör det är det allt annat än främjar din sexlust.

Massagen måste glida lätt och obehindrat, och här är oljan det enda botemedlet som verkligen fungerar.

Du kan också välja att köpa ett massageljus som ofta också har en fin doft när det brinner. När ljuset har tänts lite kan du hälla ut oljan och börja massera. Det är behagligt varmt men bränner dig inte.

Se vårt stora utval av massageljus och -oljor.

Ni kan också med fördel:

  • Skruva upp för varmen i rummet till omkring 25° C
  • Ät en lätt måltid
  • Dämpa ljuset
  • Slå på lite bra, avkopplande musik
  • Stäng av dina telefoner och placera era iPads i ett annat rum
  • Lägg ett billigt lakan på sängen som inte spelar någon roll om det kommer massageolja på
  • Ta av alla smycken
  • Skaffa ett par massagehandskar – läs mer om massagehandskar här

Börja med mild hårbottenmassage

När du lägger ut, försök börja med att ge en mild hårbottenmassage. Det börjar faktiskt med att du försiktigt strök din partner från näsan och upp till hårfästet flera gånger, t.ex. 10-15 stycken. Det ska vara gosigt och sensuellt.

Lägg sedan händerna på din partners tempel i några minuter. De måste bara ligga där, inget att oroa sig för eller massera. Avsluta sedan massera hårbotten med små cirkulära rörelser.

Ner över bröstet

Lägg din partner på ryggen och ge ditt bröst eller dina bröst en sensuell massage. Placera händerna på bröstet eller brösten och gör några stora, mjuka cirkelrörelser. För sedan fingrarna kärleksfullt över bröstvårtorna och ut till sidorna av bröstet. Inget att nafsa på bröstvårtorna – ännu. Avsluta vid behov behandlingen i området med några mjuka kyssar med teasande tunga.

Fortsätt med ryggen

Vänd sedan partnern så att han eller hon ligger på magen. Lägg händerna platt ovanpå ryggen och låt dem sedan glida långsamt ner till skinkorna – och avsluta varje strykning med ett styggt nyp i skinkan.

Upprepa några gånger och fortsätt sedan låta händerna glida långsamt runt i cirkulära rörelser runt höfterna. Börja sedan om från skulderbladen och neråt.

Så är det rumpans tur

Efter att ha upprepat ryggmassagen 10-15 gånger, gå ett steg längre ner och lägg händerna på skinkorna och flytta dem i större och större cirklar. Upprepa 5-10 gånger.

Nu är du i vägens ände – bokstavligen – och kan börja om eller gå vidare med mer erotiska detaljer.

Använd fantasin, og var uppmärksam

När du ger en erotisk massage är det viktigt att du använder din fantasi och arbetar sensuellt, försiktigt och lite pirrande där det gör bra. Var särskilt uppmärksam på din partners reaktioner och märk om partnern gillar det du gör, inte verkar påverkas av det eller ser ut som bestämt plågad eller missnöjd.

För att hjälpa dig med massagen kan du eventuellt skaffa en Magic Wand vibrator som är designad för kroppsmassage, men kan också användas för så mycket mer.