GUIDE: Heta sexspel, kort, tärningar och brädspel

Saknar du inspiration i förhållandet och är redo för att introducera nya lekar så har du svaret här. Sexspel kan hjälpa till med att bryta ner barriärer och vara en riktigt bra present till din partner. Ni ska prova nya saker och det ska ni göra på ett tryggt sätt med möjlighet för att utöka repertoaren. Om man är osäker på vad det första steget är så har vi tagit hand om det och här listat några spel. Spelen kommer att göra det lätt och skönt att testa nya saker.

Du behöver bara följa spelets regler och låta dig dras med av stämningen. Det kan vara befriande att inte behöva tänka så mycket över vad som ska hända. Det finns många olika spel och ni kan testa hur många ni vill innan ni bestämmer vilken som är just er favorit. Urvalet spänner över de mer oskuldsfulla till bondagespel. Oroa dig inte – i spelen är det fokus på leken och dialogen. Det kan vara svårt att hitta tid till förnyelse och att utforska varandra i vardagen. Vinsten med att slå en sexa kan kulminera i nyfunnen extas. Tärningar har aldrig varit roligare än såhär!

Sexiga kortspel

Kompakt lösning för parförhållanden

50 Positioner till Bondage Kortspel för Par

Det här spelet ger lite extra krydda i vardagen om man är intresserad av bondage. Det rekommenderas att man har lite bondageutrustning eller andra vanliga saker som kan användas, t.ex. slips, halsdukar eller bälten. Använd det som ni tycker känns rätt. Spelet är en upptäcktsfärd bland din partners behov och pleasure points. Det är kombinationen av omgivning, spänning och upphetsning som gör bondage till den perfekta sovrumsaktiviteten. Den sexiga leken med partnern kan ge mer intimitet och nya idéer om vad man tycker om. Spelen ska hjälpa till och göra det enklare att fördjupa sig i sin partner. Som huvudregel handlar bondage om att veta om varandras gränser och röra sig i närheten av de gränserna medan man lär känna varandra bättre. Här kan det vara en bra idé att ha några kort till hands för inspiration och för att utveckla det kan redan kan.

Kama Sutra Spelkort

Har du testat de flesta ställningar med din partner och är intresserad av några som utmanar er lite mer så är detta spelet för dig. Det finns 54 olika positioner inklusive 9 jokerkort så det finns många timmar med sexiga utmaningar för dig och din partner här. Det är en bra idé att vara varm i kroppen så att man ta sig in och ut ur några ställningar som man kanske inte är så van vid. När man är varm är det bara att kasta sig ut i att antingen testa så många kort som möjligt under en kort period eller se under hur lång tid man kan hålla samma kort. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan få ut av de här korten. Själva spelet har samma storlek som ett set med spelkort så du kan ta med dig dem var som helst och kanske visa ett kort för sin partner för att ge en försmak på vad ni ska ge er ut i när ni kommer hem. Man kan också ta med dem på semestern och utforska varandra i nya omgivningar och förhoppningsvis komma ett steg närmare sexuel upplysning. Sex blir en lek med dessa kort!

 

Sexbrädspel

Truth or Dare Brädspel för par

Sanning eller konsekvens är en gammal klassiker, men den här har en twist som gör att den passar ett eller flera par. Det medföljer en bricka som avgör om det blir Truth eller Dare. Man kan välja om man vill spela för poäng eller avtala en sexig vinst för vinnaren. Det är alltså rätt enkelt och man kan såklart välja att hoppa över en utmaning om det känns för galet, men det betyder att du förlorar poäng om ni väljer att spela för poäng. Det finns såklart utrymme för att göra det ni vill göra. Ju fler detaljer man besvarar i frågorna ju roligare blir spelet.

 

Path to Pleasure Brädspel

Gå på upptäcktsfärd med din partner med hjälp av brädspelet Path to Pleasure. Det börjar försiktigt med att man får prata om fantasier och komma närmare varandra. Precis som med en bra historia ska det vara en start, en kulmination och en avslutning. Här är avslutningen att få de känslor som man kanske förstärkt, förnyat eller fördubblat att explodera i ett klimax! Spelet innehåller allt från småsaker som att klä av sig sensuellt framför sin partner till att binda fast sin partner för att sedan båda två avsluta i extas.

You&Me Erotiskt brädspel

Utmana din partner med en lek där kärlek och intimitet är involverat! Det finns dock en twist! En härlig twist – den som ger njutning till den andra är den som får poäng. Så här kommer ett dilemma – vem vinner? Den som ger eller den som mottar? Slå med tärningen och få veta vem som blir belönad med uppmärksamhet från den andra. Det finns tre möjligheter när man slår med tärningen:

  • Om tärningen hamnar på “You” så får den som inte kastat “straffet”
  • Om tärningen hamnar på “Me” så tar den som kastat “straffet”
  • Om tärningen hamnar på “?” så är det upp till den som kastat vem som får “straffet”

Den som får “straffet” väljer ett kort som passar till dennes preferenser. Därefter utför de den handling som står på kortet under den tid som det tar tills timglaset har runnit ut. Det kan tänkas att man blir tagen av stämningen och vill fortsätta lite längre om det är stämning för det.

Lust Erotisk Brädspel

Tänd stearinljusen och sätt er ner med det här kompakta brädspel som kommer sätta igång utforskningen av din partner i en rad lekar som man blir guidad genom. Det finns fyra kategorier: romantik, sensualitet, kroppsspråk och samlag. Spelet börjar försiktigt och resan börjar mot ett bättre förhållande medan man lär sig någonting om sin partner. Ni ska börja prata om fantasierna och om hur ni ska komma djupare in i intimiteten med varandra. Ni ska utforska de saker som inte kommer upp så ofta men som kan vara en stor önskan för en av parterna. Med hjälp av spelets design kan blygheten försvinna och med de fasta ramarna är det lättare att öppna upp sig för nya  upplevelser med sin partner.

Den kompakta formen tar inte mer plats än ett par kortlekar och är lätt att ha med sig.

Erotiska spil

Sexlekar med Fifty Days of Play – Ta förhållandet framåt

Utforska varandra med 50 olika utmaningar – från oskuldsfull till bondage. Det finns någonting för alla nivåer och man bestämmer ju själv om man vill ta det till en gräns man inte testat förut. Ta ett kort om dagen och bli överraskad. När sexleken sträcker sig över en längre tid kan man följa utvecklingen och vad man har testat.

Precis som när Anastasia skulle skriva under ett kontrakt för att leka med Mr. Grey så är det en bra idé att på förhand gå igenom vad man vill och inte vill testa. Med några av utmaningarna kan man behöva lite tid för att förbereda sig, men det ger också extra njutning att genomföra dem. Idén är som sagt att man tar ett kort i taget ända tills man kommit igenom de 50 kuverten med utmaningar. Spelet kan gå snabbt eller långsamt beroende på vad man gillar. Det är viktigt att ha kul med det man gör samtidigt som man upptäcker nya sidor av sin partner. Det är viktigt att det aldrig känns pinsamt att genomföra spelet. En stressig vardag kan vara ett hinder, men det är lätt att besegra när man schemalägger lite tid och får hjälp med det spontana.

Boxen mäter 15 x 17 x 4 och väger 310 gram.

Gör någonting för förhållandet med Fifty Nights of Naughtiness Sexspel

Du vet kanske hur det känns när sexet blivit rutin och ni saknar gnistan för att fortsätta utmana och leta efter möjligheter. Frukta ej! Det har hänt förut och det finns en lösning. Beroende på vad du har för erfarenhet och vad du är sugen på så finns det ett spel för dig. Det finns lösningar som uppfyller behovet för försiktig lek, men det finns också sexlekar för dem som överväger lite lätt bondage. Inget är ett måste när man håller på med sexspel men bägge parter ska vara redo för att ha kul med varandra på ett sexigt sätt. Fifty Nights of Naughtiness kan hjälpa er att komma vidare i er nyfunna sexuella renässans. Med 50 olika kort med stor bredd blir man utmanad och belönad för uthållighet och sexig lek. Med spelet får återupptäcka vad förhållandet kan bjuda på och vad det kan bjuda på i framtiden. Ni ska upptäcka de intima och intensiva delarna av parförhållandet.

Boxen mäter 17 x 15 x 4 och väger 310 g. Den är alltså lätt att ta med på semesterresan eller weekenden.

 

Heart Full of Foreplay Erotisk Spel för par

Nu är det här! Spelet som tar hand om förspelet och gör det på ett sexigt och specifikt sätt. Spelet går ut på att en av er fiskar upp en förspelsuppgift och utför den tills den andra är nöjd. Förlora tidsuppfattningen och ta din partner till gränsen för att explodera. Fokusera på förspel och känslan för din partners kropp och respons på stimulans. Rosa är för henne, vit är för honom och gul är för båda. Med 100 olika uppgifter finns det rikligt med njutning att sätta tänderna i. Spelet kommer i en liten ask som är lätt att ta med om man vill krydda förspelet medan man är ute och reser.

Kinky Heart Erotiskt spel

Det här spelet är för dig som vill utmana dig själv och din partner med sexig lek. Det finns 100 olika kinky, sexuella experiment. Använd pincetten för att fiska upp en utmaning och starta resan mot att nå höjder av sexuell upplysning.

Se hur långt ni kan gå i er sexuella samvaro och få en nyfunnen intimitet i förhållandet.

Det kräver öppenhet och en bra dialog för att komma över de gränser man har i ett förhållande och då kan Kinky Heart från Tease & Please hjälpa er med några nya idéer. Ett behov för ny input i sovrummet kan komma från en naturlig mognad i förhållandet.

Sjösätt skeppet mot önskeön och segla mot de sexuella kusterna i njutningslandet. Ta hand om din partner och fokusera på hens behov och kom närmare och närmare en upplevelse i den intima sfären.

Sextärningar

Upptäck nya sidor av din partner med sextärningar.

Kinky BDSM-Sextärningar

Vill ni ha lite extra krydda i vardagen så är de här tärningarna det ni behöver. Det kan vara startskottet till en sexig BDSM-session. Om du har svårt att bestämma dig så kan det vara skönt att ha någonting som avgör vad ni ska göra för att sätta igång leken. Man kan också ta med tärningar på resan och ta fram dem efter en lång dag av upplevelser och få några helt andra upplevelser mellan lakanen. Kom ihåg utrustning såsom rep! När man använder tärningarna är det en bra idé att ha en öppen dialog om det man ska göra så att både säkerheten och njutningen är där.

Tärning m. sexställningar

Om det är mysdags med partnern så är den den här tärningen som gäller! Med sex olika positioner så kommer man snabbt igång. Tärningen är stor och tillverkad i skumgummi så att man kan kasta runt den utan att vara rädd för att tappa bort den. När man är redo och vill överraska sin partner med ett lätt sätt att testa nya positioner eller om man vill bryta rutiner så är tärningen perfekt.

Inte ett öga torrt med Sexspel

Även om du har ett fantastiskt förhållande så kan det finnas vardagsproblem med sex. Men det finns det bot mot! Sexspel ger er den gnista som kanske saknas i just er säng!

Oavsett anledningen till de sexuella frustrationerna så är det ganska normalt och kan vara slitsamt även i det mest stabila förhållandet. Så om du och din partner tycker om varandra är det viktigt att arbeta på sexlivet och få det back on track.  

Sexlekar kan gör sexlivet spännande igen!

När man verkligen ska skämma bort sin partner så är det viktigt att utforska nya aspekter av den gemensamma sexuella upplevelsen. Det måste finnas plats för lek och utforskning i ett fördomsfritt rum.

Möjligheterna är många och det kan kanske kännas lite överväldigande med alla de val man har. Testa igen och igen och om det inte känns rätt första gången så är det bara att hoppa upp på hästen igen.

Kommunikation är viktigt när man utforskar lekande element i det intima förhållandet. Det måste finnas fullständig trygghet innan man kan överlåta sig själv till en ny form av intimitet. God förståelse för varandras gränser är avgörande för om man ska lyckas med erotiska spel. Man kanske kan tro att det är fel på förhållandet när man behöver inspiration efter en tid, men det är ett missförstånd. Ett förhållande behöver förnyelse och kräver underhåll för att komma till nästa nivå.

Känner du att gnistan är mindre än den varit? Det kan det finnas många orsaker till, men det kan vara en bra idé att värma upp den igen med sexspel. Ibland kan fantasin och uppfinningsrikedomen inte hänga med i lusten och då kan det vara bra med några spel som kan ge en hjälpande hand.