Guide till bättre semestersex

Vi på Palora.se älskar sommaren, och även om vädret inte varit så somrigt som det skulle kunna vara finns det som tur är massor av andra saker att göra – till exempel resa ut i världen med din partner eller hitta en het sommarflirt som kan göra din semester ännu hetare – vem vet!

Här kommer en liten guide som kan göra din semester ännu sexigare:

Bagaget

Vad packar du när du ska iväg? Bikini, pengar, pass, prevention, solskydd? Det beror helt på vart du ska, men om du tar med en vibrator, masturbator eller liknande så rekommenderar vi att du packar det i ditt incheckade bagage – alltså inte i handbagaget då det kan sluta med en pinsam situation, till exempel en vibrerande väska i säkerhetskontrollen. Kom ihåg att om du packar glidmedel så får det inte vara mer än 100-200 ml (beroende på vilket bolag du reser med) och ska packas i en separat påse i handbagaget. Om du är osäker rekommenderar vi att du packar det i ditt incheckade bagage. Om du bara har handbagage så kan du köpa en minivibrator som liknar ett läppstift eller någonting annat och ta eventuellt ut batterierna innan du går igenom säkerhetskontrollen så att den inte sätter igång när du minst anar det. Se till att packa prevention också så att du slipper ta reda på vad kondomer heter på spanska. Ett sexigt underklädesset är också ett måste i bagaget.

Hotellet

Det är någonting speciellt med hotell. Vi vet inte om det är de rena, vita lakanen, den stora sängen eller room service som gör det, men hotell kan locka fram lekhumöret hos de flesta. Har du packat ordentligt är också hotellet det bästa stället att flasha dina sexiga underkläder för din partner eller testa nya leksaker då stämningen oftast är rätt sexig. Kolla av med din partner innan ni åker så att ni båda är på samma våglängd. Om du inte har en partner men en semesterflirt så är hotell perfekt. Ni är anonyma och kan utforska era fantasier tillsammans – ni vet bägge två att det bara handlar om en natt eller några dagar tillsammans, så varför inte få ut det mesta av det? Kom ihåg kondomer, dem har vi ju redan packat ner, eller hur?

Offentlighet

Tanken på en het strandtur är pirrig och kan ofta bli till verklighet med en sexig bartender eller din partner. Var uppmärksam på att det i vissa länder är olagligt och straffbart att ha sex offentligt, så kolla eventuellt upp reglerna innan du ger dig ut på heta strandäventyr. Respektera också att det kan finnas människor som tror på andra religioner, barn eller andra människor som inte är på samma humör som ni är. Vatikanen kanske inte är det bästa stället för detta. Om ni är på ett härligt ställe, en fin strand i mörkret så kan det också vara jättepirrigt att veta att ni är där tillsammans och att ni kanske kan bli upptäckta. Det kan ge fantastiskt semestersex!

Hemma

Semestersex är ju inte bara för dig som är ute och reser, du kan absolut njuta av en het omgång därhemma. Speciellt när vädret inte passar utomhusaktiviteter. Då kan ni passa på att värma varandra under täcket. Nu när ni äntligen är lediga från vardagen så kan ni lägga tiden på att njuta av varandra och leta fram passionen. Köp till exempel en av våra sexiga nyheter eller hitta nåt på vår sommarrea. Vi är säkra på att det finns någonting där som kan ge er en riktigt skön semester, oavsett var ni firar den.

Se hela vår erbjudanden och spara upp till 70% på massor av dina favoritprodukter

Kram,

Palora.se