Hur blir jag mer uthållig i sängen? 6 tips till längre uthållighet

Det här inlägget riktar sig främst till alla män som önskar att de kunde hålla ut lite längre i sängen, men du är såklart också välkommen att läsa vidare om du är kvinna och kanske vill ge din partner ett litet tips eller två. 😉

Många män har svårt med att hålla längre än 10-15 minuter under sex då de inte har övat sig tillräckligt mycket i att kunna hålla tillbaka. Det här kan på så sätt bli någonting som försämrar njutningen och sexlivet. Dessutom vill många män få större och mer kraftfulla orgasmer – någonting som man också upplever om man inte kommer med en gång. Genom lite träning kan du som man hålla i över 30 minuter och vem säger nej till 15-20 minuter extra sex? Nej, tänkte väl det.. 😉

Variera sexställning

Det kan vara en riktigt bra idé att variera sexställning oftare. Genom att byta mellan 3-4 ställningar efter ett par minuter kan mannen som regel hålla längre. Det brukar också vara en hjälp att undvika för många ut/in-rörelser och istället fokusera på fram/tillbaka-rörelserna. Det här stimulerar både henne bättre och gör att han blir uthålligare. Män gör överlag misstaget att de fokuserar på in/ut-rörelsen, även om den inte stimulerar kvinnan till det yttersta. Glöm aldrig det som man!

Begränsa Doggystyle

Doggystyle är en riktigt sexig ställning för såväl mannen som kvinnan, men det är också den som bidrar till att de flesta män kommer så pass snabbt som de faktiskt gör. Så se upp med att använda er av den här ställningen för mycket! Fokusera istället på andra ställningar som hon också tänder på. Ni kan exempelvis prova på ställningear där kvinnan är på toppen.

En penisring kan hjälpa

En penisring kan även det bidra till att mannen håller ut längre. Dessutom gör den erektionen kraftigare, vilket förser kvinnan med extra njutning. Om du ska prova en penisring för första gången kan vi rekommendera den här från Dorcel som också kommer med klitorisvibrator. På så sätt stimuleras ni båda lite extra! Läs mer om Dorcel – Power Clit vibrerande penisring med klitorisstimulering här.

Knipövningar för män

Det är inte endast kvinnor som kan göra knipövningar. Det finns också flera anledningar till att män också borde använda sig av dem. På så sätt får man bättre potens, ökar kontrollen och blir mer uthållig. Så det är bara att sätta igång, vare sig du är och handlar, på kontoret eller därhemma!

5 minuters paus för oralsex

Glöm inte bort att stanna upp och kyss henne över kroppen, stimulera klitoris eller ge henne oralsex. På så sätt kan du få en 5 minuters paus som gör henne ännu mer upphetsad och samtidigt gör att du kan hålla längre. Win-win!

Kondomer med bedövande effekt eller Delay Sprays

Om ni har sex med kondom kan det vara en bra idé att prova en variant som har bedövande effekt, vilket inte minskar njutningen men känsligheten.

Om ni har sex utan kondom finns det också bedövande sprayer från exempelvis Eros.

Lycka till hemma i sovrummet!