jul 2017 Palora.se

En klassisk julklapp brukar vara en parfym, ett smycke, en resa eller kanske en bok. På winkwink.se har vi julklappar vibrerar och pulserar och som är mycket mer spännande att öppna. Under julen har vår försäljning ökat med hela 71% och det tyder på att svenskarna har större sexlust än vanligt!

Ända sedan Fifty Shades of Grey kom ut har svenskarna öppnat upp sig mer och mer för sexleksaker och bondage. Nu har de här produkterna äntligen krypit in under julgranen. En sexleksak har tidigare upplevts som någonting som endast är för singeltjejer, men marknaden har utvecklats och nu kan du hitta leksaker både för honom, henne och för paret.  Så skippa strumporna i år och köp någonting åt din partner som vibrerar! Varför inte ge din pojkvän ett onaniägg? Eller en stimulator till din flickvän?  Vi på Palora är stora förespråkare för sexiga och heta julklappar!

3 HETA JULTIPS

JULMYS

Efter en dag ute i snön kan du bjuda din kärlek på glöggmys framför brasan och ge honom eller henne en värmande massage med en massageolja som doftar av äpple och kanel. Massage är både skönt och intimt och en riktigt bra uppvärmning inför samlag. Slå av telefonerna och njut av ledigheten och av varandra med en upphetsande massage.

PARLEK

Om du letar efter en julklapp som både du och din partner kan njuta av så kan du slå på stort och köpa en parleksak. En parleksak är den perfekta ursäkten för att köpa en julklapp som du själv kan få njuta av! En leksak från We-Vibe är en riktigt bra idé och kommer göra er julledighet hetare än någonsin. Många av We-Vibes produkter är appstyrda vilket betyder att du och din partner kan fira jul på distans och fortfarande njuta av varandra. Skicka ut familjen i snön, lås dörren, tänd ljusen och ha ett intimt ögonblick med din partner trots att han eller hon är 100 mil bort!

EN HET JUL

Även om det är minusgrader ute så är det ingen ursäkt för att ta på sig fleecetröjan och långkalsongerna. Skippa dem i år och stanna inomhus. Köp ett set med sexiga underkläder till dig själv eller din partner! Röd är både julens och erotikens färg och därför är december den bästa tiden för sensuella underkläder. Du väljer själv hur mycket du vill avslöja – gillar du någonting som lämnar mycket åt fantasin eller är du kanske mer åt öppna underkläder? Ta en titt i vår underklädeskategori, vi har någonting för alla!

Julen kan lätt kännas stressig och intensiv så glöm inte att ta en paus för att njuta tillsammans med din partner.

God jul önskar

Palora.se