LINGERIE GUIDE – DIN GUIDE TILL SEXIGA UNDERKLÄDER

Är det dags för din flickvän att skämmas bort med lite nya och sexiga underkläder? Kanske är du på jakt efter något som kan hetta till stämningen lite därhemma i sovrummet? Vi har satt ihop en guide som vi rekommenderar att du läser innan du kastar dig in i den djungel som underklädesvärlden ibland kan vara.

1)    Det är mycket viktigt att du hittar rätt storlek. Därför kan det vara en bra idé att du undersöker hennes byrålåda med underkläder lite närmare. Vi rekommenderar att du kollar upp storleken på ett par tre bh:ar och trosor då den variera något från modell till modell. När du väl är igång kan du passa på att se om du kan komma fram till vilken stil hon har – tycker hon om den lite mer gulliga och feminina stilen? Eller är hon kanske mer romantisk och sexig? Går det att se om hon har någon favoritfärg?

2)    Vad passar hennes kroppsform? Om du går runt och har förväntningar om att hon gladeligen ska ta på sig de nya underkläderna så är det mycket viktigt att hon känner sig bekväm och sexig i det som du har köpt till henne. Därför är det viktigt att du väljer underkläder som framhäver de kroppsdelar som hon själv tycker om, och kanske försöker undvika att välja ett plagg som framhäver de kroppsdelar som hon känner sig mindre nöjd över. Ska underkläderna framhäva hennes bröst eller hennes rumpa? Ska fokuset ligga på benen eller på hennes midja eller ska magen kanske vara övertäckt? Det finns många val och möjligheter att ta ställning till!

3)    När blir det egentligen lite FÖR sexigt? Det är något som endast du själv vet svaret på. Men om du är på jakt efter lite sexigare och mer kinky underkläder rekommenderar vi att du är beredd att betala lite extra för att få ett par underkläder av hög kvalitet. Om hon redan har en rad olika sexiga och vågade underkläder i sin ägo kan det kanske vara en bra idé att köpa någonting som hon däremot inte har haft på sig förr? Exempelvis kostymer eller någonting som är gjort av lack och läder? Om hon däremot inte har utforskat de lite mer vågade plaggen så kan du alltid köpa ett litet mer romantiskt set med en babydoll topp och tillhörande underdel.

4)    Har du övervägt om du ska köpa något tillbehör? Höfthållare, självsittande strumpor eller en piska kan möjligtvis vara det som gör hennes outfit helt fulländad! Det finns även ögonbindlar och kissable body power som kan göra era gemensamma upplevelser och njutning ännu bättre.

5)    Om du ändå känner dig osäker finns vi alltid redo och villiga att hjälpa dig att hitta rätt! Märkena Dreamgirl, Besired och Leg Avenue är alla märken som står bakom underkläder av hög kvalitet som de flesta kvinnor kommer att älska. Om du är väldigt osäker på storleken så rekommenderar vi att du köper plagg i storleken one size, som är tillverkade för att kunna passa de flesta kvinnor och kroppsformer.

6)    Ni kan också göra underklädesjakten till en kul upplevelse genom att kolla igenom vårt stora utbud av sexiga underkläder tillsammans. Berätta för varandra vad ni tycker om och går i gång på för att hitta fram till just de underkläder som kan förverkliga era vildaste fantasier.

Något av det bästa du kan göra för din partner är stunder då du överraskar honom eller henne med något extra spännande och nervpirrande. Det går att göra på flera olika sätt, men ett av de bästa sätten är antagligen att köpa ett par sexiga underkläder. På winkwink har vi ett av de största utbuden av sexiga underkläder. Vi har över 300 olika varianter från över 19 olika märken. Vi har alltifrån de exklusiva märkena som exempelvis Maison Close, till mer budgetvänliga märken som Cottelli Collection Ett av de märken som vi säljer extra mycket sexiga och exklusiva underkläder från är Leg Avenue, som är vårt allra mest populära märke. Leg Avenue säljer nämligen både snygga strumpor, sexiga underkläder av många olika slag och dessutom sexiga kostymer för de flesta tillfällen och stunder. I den här guiden ger vi dig en liten inblick i underklädesdjungeln som kan vara både förvirrande, men också erbjuda dig och din partner fantastiska möjligheter om du lyckas knäcka koden.

Att komma ihåg när du köper Underkläder…

Det finns alltid en risk med att köpa underkläder online, och det är just på grund av att du inte har möjlighet att prova dem innan du köper. Men med några enkla tips kan det bli enklare att beställa hem underkläder än du tror!

  1. Mät dig själv och dina olika mått – Vi försöker hela tiden hålla vår storleksguide uppdaterad så att alltid kan se rätt mått till de olika märkena. Du hittar storleksguiden under varje produkt i underklädeskategorin. Efter att ha mätt dig själv och jämfört dina mått med storleksguiden kan du sedan hitta fram till den storlek som passar just dig. Du hittar också en fullständig storleksguide härnedanför på sidan.
  2. Kolla på bilderna. Det är alltid en bra riktlinje att kolla in produktbilderna för att se hur underkläderna sitter på de olika modellerna. Har modellen ett större bröstparti än vad du har borde du kanske köpa en mindre storlek än den som modellen har på. Vi försöker alltid att ha så många  bilder som möjligt på hemsidan så att du vet precis vad det är du köper och kommer att få hem.
  3. Fråga oss! Om du fortfarande känner att det finns frågetecken så ska du inte tveka att kontakta oss. Vi har flera års erfarenhet av olika märken och modeller och vet vilka märken som kanske har en andra passformer eller storlekar än vad som anses normalt. Vi har också koll på om det finns någon modell som många har skickat i retur för att storleken inte levde upp till förväntningarna. Det är bättre att du kontaktar oss en gång för mycket än för lite.
  4. Tänk innan du provar. Vi vill inget hellre än att du får bästa möjliga upplevelse med de underkläder som du har köpt och därför får du gärna prova och testa de underkläder som du har köpt hos oss innan du bestämmer dig för om du vill behålla dem. Vi uppmanar dig dock att vara ytterst försiktigt då vi inte accepterar produkter som kommer i retur och har synliga skador eller slitage på förpackningen eller produkten. Tänk såhär: Skulle jag själv vilja ta emot den här produkten i det tillstånd som jag returnerar den i? Om svaret är nej kommer vi antagligen inte att acceptera returen. När du provar underkläderna bör du alltid ha något under och dessutom vara uppmärksam på att vi inte kan ta emot returer av latexprodukter, strumpor, catsuits och de mest intima underkläderna (exempelvis pärlstringtrosor), om förpackningen har öppnats. Om du känner dig fundersam över om vi tar emot en viss produkt i retur kan du alltid kontakta oss innan du bryter förpackningen.
  5. Följ tvättanvisningarna. Efter att du har hittat rätt underkläder ska du och partner självklart kunna njuta av dem så mycket som möjligt. Därefter är det dock viktigt att du alltid följer klädernas tvättanvisningar för att kunna vara säker på att underkläderna kommer kunna användas i lång tid framöver. När du tvättar underkläder i maskin rekommenderar vi att du alltid gör det i en tvättpåse för att slita på dem så lite som möjligt. Dessutom bör du alltid kolla extra noga om underkläderna ens kan tvättas i maskin eller om de ska handtvättas. Om du handtvättar ska du alltid göra det i kallt vatten och tillsammans med mild tvål. Var också uppmärksam på om underkläderna tål att torktumlas och strykning. Härnedanför hittar du en guide som beskriver hur du ska tolka de symboler som du hittar på dina underkläders tvättmärke. Om du vill klippa av märket bör du behålla det för att vid ett senare tillfälle kunna vara säker på att du följer anvisningarna och inte förstör dina favoritunderkläder. Tvätta dem dessutom alltid med liknande färger för att undvika missfärgning.

Tvättsymbol

Den här symbolen betyder att du kan tvätta plagget i maskin, men max i det antal grader som står angivet i symbolen. (här är det alltså i max 30 grader) Om tvättsymbolen har en eller två streck under sig ska underkläderna tvättas på ett skonsamt program. Innehåller symbolen även en hand betyder det att plagget ej får maskintvättas utan att det ska tvättas för hand. Om det är ett kryss över symbolen får det inte tvättas överhuvudtaget utan endast rengöras.

Stryksymbol

Den här symbolen anger att du kan stryka plagget. Prickarna inuti strykjärnet visar vilken värme som du kan stryka kläderna på. En prick indikerar att underkläderna ska strykas på svag värme, och därefter ökar temperaturen ju fler prickar det blir. Om det är ett kryss över strykjärnet får produkten inte strykas. (vilket ofta är fallet med underkläder).

Torktumlarsymbol

En fyrkant som innehåller en cirkel beskriver hur du kan torka plagget. Prickarna inuti cirklen indikerar precis som de andra symbolerna på vilken temperatur som kläderna får torkas på. Desto fler prickar, desto varmare temperatur kan du ställa in torktumlaren på. Om det är ett kryss över symbolen får du inte torktumla plagget utan då ska det istället lufttorkas. Det är realtivt sällsynt att underkläder får torkas i maskin.

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss!

STORLEKSGUIDE – Hitta rätt storlek

Dreamgirl

Dreamgirls storlekar är efter våra erfarenheter rätt så stora – vilket betyder att du ofta blir tvungen att köpa en eller två storlekar mindre än den som du normalt använder. Du hittar måtten för Dreamgirls underkläder här nedanför. Måtten bör tolkas som vägledande.

dreamgirl-storleksguide

Latexprodukter

Latexprodukter ska sitta ordentligt tight. Eftersom att latex är ett naturligt material så kommer det att anpassa sig till din kroppstemperatur och därför utvidgas naturligt på ställen som det ska, och sitta tight på de ställen som det ska. Det är också därför som vi inte tar emot latexprodukter i retur. Vi rekommenderar att du köper en storlek mindre än vad du brukar då du köper produkter som är gjorda av latex för att vara säker på att plagget sitter tight mot kroppen, precis som latex ska göra. Använd guiden nedanför.

latex-storleksguide

Leg Avenue och andra märken

Leg Avenues storlekar anses av de flesta vara ganska normala och du kan därför i princip köpa samma storlek som du normalt använder. Du kan också använda den här guiden till andra märken som inte har någon tillhörande storleksguide.

leg-avenue-storleksguide

Cottelli Collection och Black level

Märken som Cottelli Collection och Black levels lackprodukter är lite små i storlekarna och du bör därför tänka på att du ska använda en storlek större än du normalt gör. Du kan se mer exakta mått här nedanför, men glöm inte bort att de endast är vägledande och kan variera.

cottelli-storleksguide

BH storlekar

bh-storleksguide