Bondage Guide för nybörjare

Bondage Guide Begynder
Fra latex til læder, og korsette til klemmer. Har du lyst til at give dit sexliv et ekstra kick, så læs endelig videre. Lad være med at afvis det før du har prøvet det...For måske ender du med at kunne lide det.

Så är det på tiden att svinga piskan! (kanske inte precis nu)

 

Från latex till läder, och korsetter till klämmor. Har du lust till att ge ditt sexliv ett extra kick med bondage, så läs denna guide videre. Låt bli med att avisa det innan du har provat det… För det kanske är så att du gillar det.
 

Det fanns en tid då väldigt få människor skulle erkänna att de var för bondage. Och vi behöver inte berätta för dig att dessa människor sågs med stora fördomar. Men lyckligtvis har tiderna förändrats, och efter att Fifty Shades-trilogin tog världen med storm, har man sett en enorm ökning i salg av bondage sexleksaker.

Är du en av de människor som är lite fascinerad av bondage men är nervös för att ta steget? Så frukta inte. Bondage behöver inte involvera fängelsehålor, smutsiga politiker i hotellrum eller domina-kvinnor inslagna i latex. Läs vidare så ger vi dig några tips om vad du kan förvänta dig.

Nybörjar bondage

Om du inte redan har lekt med bondage är det svårt att veta om du föredrar att vara bunden – eller att vara den som binder. Så börja ta din partner i handen och byt sedan mellan att vara den som binder och den som blir bunden. Du kommer snabbt att få reda på om du älskar att vara i en situation där det är du som binder och har kontroll, eller om du föredrar att vara den undergivna som pirras till det yttersta. Den som dominerar kallas för det mesta Dom och den som underkastar sig Sub.

Glöm allt om rep och handklovar.  Allt du har användning för är ett par silke handdukar, eller bindningsband. Bind händerna fast till sängen, och så rör varandra över hela kirppen med förförande kyssar, klapp och smekningar. Att vara bunden till sängen och inte kunna återge beröring och göra ingenting kan tända både dig och din partner.

Gå till nästa steg

Utforska känslan av att vara helt fast genom att använda handklovar eller manschetter på både handleder och anklar. Du kan pirra varandra med underbar oralsex, där du stannar innan din partner når att komma.

Blindfold – I blindhet ökar sinnena

Att använda en blindfold kan vara riktigt pirrande. För det faktum att du inte kan se, sätter dina nerver på jobb och ökar dina sinnen så att även den minsta beröringen känns helt obeskrivlig. Det kräver dock att du har fullt förtroende för din partner.

Börja lugnt med ett gissningsspel med ögonbindel. Ta till exempel en fjäder och håll den över den precis ovanför huden på den som har ögonbindel på. Den som har ögonbindel måste nu gissa var det är. Eller prova med en fjäder, tunga, isbit eller något annat .. och låt det sedan röra huden, och då måste den som har ögonbindel gissa vad det är …

Steget vidare

Sedan kan du gå ett steg längre och blanda ögonbindel med bondage. Låt din partner knyta dig – eller så kan du knyta din partner så att du inte bara är bunden utan också bär ögonbindel. När den andra partnern är återhållsam och ögonbindel är det dags att pirra, kyssa och smeka sexuellt …

Det viktiga

Innan man ger sig ut i fräcka bondage lekar så är det här en lista över viktiga saker man ska tänka på:

  1. Lek bara med bondage om det är någon du känner och litar på.
  2. Både du och din partner måste vara nyktra
  3. Gör inte något som du inte känner för att göra – eller känner dig bekväm med.
  4. Men viktigast av allt är att det är KOMMUNIKATION. Prata om sakerna, dina önskningar och förväntningar INNAN du börjar. Kom överens om ett säkerhetsord som du kan använda om du vill att leken ska sluta.
    Använd ett ord som du normalt inte använder. Ordet “Cirkus” används av många, eftersom det här ordet inte är precis som du brukar använda under dina fräcka lekar.

Köp bondage här!

 

Ha det så trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *