NYBÖRJARGUIDE TILL ONANI PRODUKTER

Vem säger att onani med sexleksaker bara är för kvinnor? Idag finns det en uppsjö av onaniprodukter för män och de kan garanterat ge singelmannen fantastiskt skön stimulans på egen hand, samtidigt som de fungerar som ett supplement till det vanliga sexlivet för den man som befinner sig i ett fast förhållande. De flesta moderna produkter är så snyggt designade och tillverkade i ett så mjukt och läckert material att många upplever dem som lika bra som den äkta varan. Där det tidigare rådde tabu har det på senare år, mycket tack vare den populära Fleshlight, blivit helt ok och fullt accepterat att ha en mjuk vännina eller vän i nattduksbordslådan.

Det finns många olika typer av onaniprodukter för män och i denna guide vägleder vi dig genom djungeln av onaniprodukter, så att du kan hitta den helt rätta för just dig och dina behov. Dessutom får du en riktigt bra introduktion för nybörjaren som vill veta allt om den sexleksak som faktiskt är den mest sålda i hela världen!

Fleshlight – Berömd, omskriven och högt uppskattad

År 1998 satt amerikanen Steve Shubin i sitt hem och var frustrerad över att han inte kunde ha sex med sin fru. Hon genomgick en svår graviditet vilket satte käppar i hjulet för parets sexliv – och det var i den stunden som Shubin fick idén till en alldeles unik sexleksak. Shubin fick patent på sin uppfinning, och utan att ana det skrev han i och med det historia inom området onaniprodukter för män. Tidigare hade män som antingen var ensamstående eller av någon anledning inte hade möjlighet att ha sex med sin partner behövt köpa stora simulatorer av vaginor, och det var ett i hög grad tabubelagt ämne. Men i och med att Fleshlight, som på ytan ser ut som en helt vanlig ficklampa, blev uppfunnen så vändes hela branschen upp och ner. Idag är Fleshlight världens mest sålda sexleksak, och hela industrin omkring sexleksaker för män har flyttats från de mörka porrbutikerna ut i dagsljuset. Fleshlight är på många sätt en bra uppfinning, inte minst för att den har bidragit till att det är allmänt accepterat för män att äga en onaniprodukt.

Fleshlight består av två delar – ett hölster och en sleeve. Hölstret är mycket diskret och liknar mest av allt en stor ficklampa. Men under locket hittar du en mycket realistisk imitation av en vagina, anus eller mun. De flesta av de olika varianterna är avgjutningar av kända porrstjärnor och deras intimare delar, vilket för många män är en härlig och eggande fantasi. Inne i hölstret finns, förutom avgjutningen i mjukt real-feel-material, själva sleeven som i sin tur består av en mjuk yta och ett inre, som kan fås i massor av olika och stimulerande versioner. Du kan ta ut sleeven och rengöra den efter användning. I botten av din Fleshlight hittar du ytterligare ett lock, som kan skruvas fast och på så sätt skapa ett vakuum som gör produkten extra skön att använda. Som sagt är Fleshlights produkter några av de mest populära i hela världen, och miljontals män är lyckliga innehavare av en sexig ficklampa.

Se hela vårt urval av FLESHLIGHT

 

Steg-för-steg – Så använder du en onaniprodukt

Här följer en kort nybörjar guide för dig som vill stifta bekantskap med masturbatorer. Vi vägleder dig steg för steg genom både köp och användning av olika onaniprodukter för män.

Steg 1: Välj rätt masturbator

Köp Fleshlight Jenna Haze

Hos Palora.se kan du välja mellan cirka 100 onaniprodukter i olika varianter, och vad man föredrar är väldigt individuellt. En del män tycker att en simpel masturbator, som till exempel Fleshlight, är perfekt, medan andra vill ha en produkt som kan stimulera dig automatiskt, till exempel genom att vibrera. Det är upp till dig att prova dig fram tills du hittar det alternativ du trivs allra bäst med. Vi rekommenderar att du börjar med att prova en Fleshlight – denna mycket populära leksak gör ingen besviken.

En av de mest populära Fleshlights är Jenna Haze Lotus. Dess yttre är en direkt avgjutning av porrstjärnan Jenna Haze’s kön, och den inre Lotus-sleeven med sina räfflade detaljer ger din penis den perfekta stimulansen. De flesta av de Fleshlights som är avgjutningar av en vagina är försedda med Lotus-sleeven, medan dem som är avgjutningar av anus har en sleeve av varianten Forbidden, som är mer vågformad.

 

Köp Cobra Libre frän Fun Factory 

 

En annan mycket populär onaniprodukt, och en som har revolutionerat marknaden för onanileksaker för män, är Fun Factorys Cobra Libre. Det som gör denna masturbator speciell är att Cobra Libre inte liknar varken en vagina

eller anus, vilket gör den mer diskret och stilren än många produkter inom samma genre. Om du så önskar kan du få din Cobra Libre att vibrera, och eftersom den kan användas utan att du behöver hålla i den är den perfekt att utnyttja tillsammans med andra produkter (till exempel en som stimulerar dig analt) – eller om du bara vill slippa bli trött eller få ont i handen. Cobra Libre’s design påminner mest av allt om en snabb sportbil. Den är dessutom laddningsbar, vattentät och mycket effektiv.

I vår webbutik hittar du även många andra onaniprodukter, och därför föreslår vi att du själv går på upptäktsfärd i vårt sortiment. Du hittar också ett stort urval av kärleksdockor, engångsmasturbatorer och helkroppsmasturbatorer, till exempel de realistiska produkterna från Pipedream. Allt som oftast hittar du en uttömmande beskrivning av produktens funktioner på själva produktsidan. Se hela vårt stora urval av onaniprodukter här.

 

 

 

 

Köb Fleshlube från Fleshlight

 

Steg 2: Uppackning och förberedelse

När du har mottagit din masturbator är det en bra idé att snabbt orientera dig om produkten innan du använder den – hur fungerar just den onaniprodukt du har köpt, och är det något som ska monteras eller förberedas innan du sätter igång. En laddningsbar produkt, som den tidigare nämnda Cobra Libre, ska till exempel laddas i upp till 12 timer innan första användningen. Alla produkter från Fun Factory har en medföljande USB-laddare, som du antingen kan sätta i din dator eller i en USB-adapter. Sådana adaptrar följer ofta med när du köper till exempel telefoner eller kameror, och du kan givetvis också beställa en från oss här (LINK). Det finns också många batteridrivna masturbatorer. Det framgår alltid tydligt i produktbeskrivningen om batterier och/eller laddare medföljer eller om de ska köpas separat. Om det är en Fleshlight du har köpt, så sitter det ett litet rör i mitten av den och som ska tas ut innan användning. Röret ligger inne i masturbatorn och är till för att själva sleeven ska behålla sin form. Du tar snabbt och lätt ut röret genom att ta ut sleeven ur sitt hölster och kränga ut röret.

Något annat som är viktigt att ta reda på är om din onaniprodukt är vattentät. Alla Fleshlights är 100 % vattentäta, medan andra märken kanske tål stänk men inte nedsänkning i vatten. Oavsett vilket är detta viktigt att veta för att din produkt ska hålla länge, och så att du vet hur den ska rengöras efter bruk.

Innan du börjar använda din masturbator är det mycket viktigt att du skaffar ett riktigt bra vattenbaserat glidmedel. Använd så mycket glidmedel som du tycker behövs.

Ett bra vattenbaserat glidmedel är till exempel Fleshlube från Fleshlight, som är framtaget speciellt för Fleshlights real-feel-material men även kan användas tillsammans med andra masturbatorer.

Det är viktigt att du använder ett vattenbaserat glidmedel, eftersom de flesta onaniprodukter är tillverkade av silikon och därför inte tål att användas tillsammans med olja eller silikonbaserade glidmedel.

Steg 3: Användning

När du har sett till att din masturbator är laddad, har rätt batterier och all emballage är borttagen är du good-to-go. Ta fram ditt glidmedel, applicera lite på penis och lite precis vid öppningen på din masturbator. Därefter kan du enkelt och bekvämt föra in penis i masturbatorn, starta den eller använda den med handen. Om du har använt tillräckligt mycket glidmedel kommer den att glida fram och tillbaka smidigt och lätt. Om du tvärtom upplever smärta eller friktion är det ett tecken på att du behöver lite mer smörjning. Om det fortfarande inte känns bra ska du genast avbryta användningen av masturbatorn.

Med en Fleshlight kan du enkelt föra hölstret och sleeven upp och ner över penis med dina händer, och på så sätt själv styra tempot. Genom att skruva på det bakersta locket kan du skapa ett större vakuum omkring penis, så att det känns precis som du vill ha det. Om din masturbator är av typen som kan vibrera kan du fortfarande styra den med dina händer, men du kan också låta den omsluta penis utan att göra så mycket annat än att hålla i den och låta dess vibrationer eller rotationer göra resten av jobbet. Om du skulle vilja vara mer uthållig kan du eventuellt använda en penisring och dela upp användningen av masturbatorn med små pauser, för att öva dig på att hålla på längre.

Köp Fleshwash frän Fleshlight

Du kan komma i din masturbator utan problem, eftersom de allra flesta är gjorda för att kunna rengöras snabbt och lätt efter bruk.

Step 4: Rengöring

Det är mycket viktigt att du rengör din onaniprodukt noggrant, eftersom grundlig rengöring inte bara gör den mer hygienisk, utan även får den att hålla längre. Som nämnt ovan är det en bra idé att ta reda på om din masturbator tål vatten. Om den är vattentät är det smidigast att skölja den i vattenbad eller under kranen. Ofta kan du ta ur en sleeve eller annan inre del, för enklare rengöring. En Fleshlight kan enkelt tas ut ur sitt hölster och rengöras under vattenkranen, medan själva hölstret kan tvättas under rinnande vatten med en mild tvål.

Att införskaffa ett rengöringsmedel speciellt avsett för sexleksaker är en riktigt bra investering, eftersom det tar bort alla bakterier på ett skonsamt sätt och är speciellt framtaget för intimrengöring. Om du har köpt en Fleshlight rekommenderar vi att du endast använder Fleshlights egen Fleshwash, eftersom den är speciellt framtagen för det unika real-feel-materialet som din Fleshlight består av.

 

Köb Renewing Powder från Fleshlight 

 

Fleshwash används tillsammans med ljummet vatten och sprayas på hela sleeven, varefter det ska sköljas av.

En annan praktisk sak att införskaffa till din Fleshlight är Fleshlight Renewing Powder. Precis som namnet antyder är det ett pulver som håller din Fleshlight flexibel och gör så att den inte klibbar ihop, eftersom det unika real-feel-materialet känns nästan exakt som riktig hud. Efter att ha gjort rent sleeven och sett till att den är fullständigt torr, fördelar du pulvret på hela sleeven, både invändigt och utvändigt (du kan enkelt vända din sleeve ut och in, så att du kan fördela pulvret). När du har applicerat pulvret kan du sätta tillbaka hela sleeven i ”ficklampshölstret”, och så är din Fleshlight klar att användas igen.