RECENSION: SATISFYER FOR MEN

Recension: Satisfyer Men by Rocco Siffredi

Vill du se hela vårt urval av Satisfyers? Klicka här

I den här artikeln kommer vi att testa den nya “Satisfyer Men”. Den är testad direkt från lådan med det standardsleeve som medföljer. Det är snart möjligt att köpa extra sleeves till “Satisfyer Men” för strax över 100 kr st.

När jag först hörde att Satisfyer skulle göra en “for men”-utgåva så blev jag överraskad. Satisfyer har spenderat många år på att göra deras kvinnorprodukter perfekta. Satisfyer kom i kölvattnet av Womanizers succe med deras stimuleringsteknologi som kallas PleasureAir. PleasureAir innebär att Womanizer suger och blåser mot klitoris. Satisfyer verkar dock ha träffat en ännu större guldgruva än Womanizer och därför har Womanizer flera gånger stämt dem för plagiat.

Det som gör Satisfyer till ett bra märke är att de här produkter fungerar bra, har “västlig” kvalitet och ett pris som de flesta konkurrenter inte kan matcha. Utöver det så träffar de rätt i många kvinnors smak med sin design – inte minst deras Pro Penguin och deras Pro Traveler.

Vill du se hela vårt urval av Satisfyers? Klicka här

Satisfyer Men + Rocco Siffredi

Satisfyer Men är utvecklat i samarbete med Rocco Siffredi, ja, just den Rocco Siffredi. Han har (enligt marknadsföringen från Satisfyer) medverkat i över 1800 filmer och varit i säng med över 5000 kvinnor, och det är ju imponerande på ett lite barnsligt och omänskligt sätt. Poängen som Satisfyer har är att han om någon vet någonting om orgasmer och att han därför borde vara den perfekta mannen för att utveckla en pocketpussy.

Hur mycket Rocco har varit involverad har jag ingen aning om, men han sitter i alla fall klistrad på all marknadsföring med signatur och allt. Jag kan dock fått veta från en säker källa att han på paketet inte riktigt matchar den verkliga Rocco och så han såg ut på årets AVN-awards.

 

Satisfyer för män: Pris

Satisfyer Men ligger just nu på strax under 400 kr. Det är inte alls dyrt när det kommer till en Satisfyerprodukt. De ligger nästan 200 kr billigare än den största konkurrenten: Fleshlight. Det är enligt mig ett riktigt smart drag då Fleshlight alltid känts lite väl dyrt med sina 600 kr. En produkt från Satisfyer kommer alltid att ha bättre kvalitet än en annan billig pocket pussy av okänt märke.

Satisfyer för män: Form och färg

Satisfyer har valt att köra på en svart och blå, avlång ficklampsform. Man kanske kan kalla det för en hyllning av Fleshlight som kombinerat Flesh och Flashlight i sitt namn. Någonting som resten av världen har kopierat sedan dess. Valet av blå och svart är tydligt maskulint och skiljer den från resten av produkterna från Satisfyer. Alla andra produkter har en ljus, feminin färg såsom Rose Gold och en fin form så som stimulatorn formad som en pingvin.

De “roliga” formerna är borta och nu är det “back to basics”. Satisfyer har också satt ett slags grepp på utsidan av produkten så att den är lätt att hålla i – det är en cool detalj.

Det är ett tydligt val från Satisfyers sida som försöker göra produkter för män som kan stå framme – precis som deras kvinnoprodukter. Manlig onani har länge känts tabubelagd och lite äcklig, men det här försöker Satisfyer ändra på. Någonting annat som talar för den tydliga kvalitet som Satisfyer står för är att det är en “pinne” i hålet när den inte används – det är för att hålla hålet i rätt storlek och ser till att den inte “faller samman”.

Satisfyer men onaniprodukt: Användning

Äntligen har vi kommit till den viktigaste punkten. Hur är det att använda Satisfyer?

Det korta svaret är: Fantastiskt! Jag tror inte att det är möjligt att få en bättre onaniupplevelse till det priset. Den kombinerar känsla av kvalitet med en känsla av att vilja ha mera.

Undertecknade använde glidmedel under användning och det kan vi helt klart rekommendera. Mest av allt för att det kan uppstå brännsår eller generellt obehag på vissa regioner som du inte vill ha det på.

Generellt kan man säga att om du vill förbättra din onaniupplevelse med 1000% så är det en Satisfyer Men du ska ha.

Satisfyer Men – Är den värd pengarna?

Ja – helt klart! Det är den mest moderna produkt som någonsin skapats för män. Till det här rimliga priset finns det inte bättre än Satisfyer Men. Du kommer att få många roliga timmar med den här masturbatorn och när det kommer nya sleeves så kommer Fleshlight nog att kunna märka av att Satisfyer stjäl en del av konsumenterna.

 

Satisfyer eller Fleshlight?

Tror du inte att Satisfyer är någonting för dig? Då kan du testa en Fleshlight. Fleshlight är världens mest populära sexleksak för män av en anledning. Det är den bästa onaniupplevelsen du kan köpa för pengar. Vissa av dem är till och med utformade efter porrstjärnornas vaginor. Dessa kallas Fleshlight Girls.

Extra sleeves?

Satisfyer har tillverkat en massa extra sleeves till Satisfyer Men – dem kan du snart köpa för strax över 100 kr styck.