SÅHÄR TAR DU HAND OM DINA SEXLEKSAKER

Förläng livstiden på dina sexleksaker!

Visste du att sexleksaker helst skulle förvaras precis som kaffe – mörkt, torrt och svalt! Eller att de flesta glömmer att rengöra sina sexleksaker efter användning? Och det finns medel som gör att dina sexleksaker håller längre?

Allt för mycket sexleksaker lever i elände och är gömda i en låda under sängen. Det är synd att det inte håller så länge som när dom sköts och vårdas

 

 

 

Rengörings- och vårdprodukter


Faktum är att du inte behöver några specialprodukter för att ta hand om dina sexleksaker. Vanligt vatten och förnuftig förvaring kan göra mycket för livstiden och njutningen.

Skölj sexleksaken under rinnande varmt vatten efter användning eller torka av den med en kraftigt vriden trasa. Kom också ihåg att torka av den med en torr, luddfri handduk.

 

 

Om du vill göra det lilla extra ska du investera lite i vård- och rengöringsmedel till dina sexleksaker. Detta garanterar att dina sexleksaker alltid är helt rena och bakteriefria och delvis att ytmaterialet förblir läckert och intakt under en längre tid.

I synnerhet gynnas silikon- och gelprodukter av att rengöras regelbundet med en vårdprodukt. Därmed behåller ytan sin mjukhet.

Sexleksaker bör förvaras som kaffe

När sexleksaken inte används bör den förvaras korrekt. Till exempel om du har flera jelly- eller silikonprodukter som ligger nära varandra på ett för varmt ställe, kan du uppleva att dom klistrar ihop sig. Du kan visserligen separera dem, men med tiden kommer det att förkorta produktens livslängd.I allmänhet ska sexleksaker förvaras precis som kaffe: mörkt, svalt och torrt. Det betyder inte nödvändigtvis att du måste förvara den i kylen, som kaffekännare gör med kaffebönor, men du ska till exempel inte lägga dom under sängen om du har golvvärme.

Lådan i nattduksbordet kan alltså vara utmärkt om du kommer ihåg att lägga ner sexleksakerna i till exempel en dammtät tygväska eller i originalförpackningen som du fick sexleksaken i. Lägg bara en sexleksak i varje påse – så undviker du att de fäster ihop.

Kom ihåg att ta ur batterierna efter användning

Kom också ihåg att alltid ta ur batterierna från sexleksaken efter användning. Tja, kanske inte om du använder den varje dag. Men om du vet att det tar mer än ett par dagar för att den ska användas igen, gör dig själv en tjänst och ta ur batterierna.

 

Även moderna batterier kan läcka syra – särskilt om de lämnas oanvända ett tag. Det förstör eller irriterar kontakterna i batterifacket och kan bryta ner den omgivande plasten.

 

Så om du vill vara på den säkra sidan, kom ihåg att ta bort batterierna. Lägg dem i en liten låda för sig själva. Då läcker de inte i lådan eller där du nu lagrar dina sexleksaker.

Kom ihåg att vi också säljer batterier på Palora.se – och precis som med våra sexleksaker så säljer vi batterierna till Sveriges billigaste priser. Även knappcells- och specialbatterier. Så kom ihåg att beställa batterier nästa gång du handlar.