Sex i naturen? Vi har fragåt 2 män och 2 kvinnor vad de ticker.

Många svenskar tycker att sex I naturen är oerhört tändande, men hur många är det egentligen som tycker att det är ok och hur många tycker att det är opassande? Vi har frågat 2 kvinnor och 2 män vad de tycker för att ta reda på det:

Malene, 26 år

”Jag älskar det. Jag var ganska skeptiskt till det i många år eftersom att jag endast brukade vara intim hemma i lägenheten. Därför tyckte jag att det skulle vara opassande att göra något sexuellt bland andra människor. Men en dag föreslog min dåvarande partner att vi skulle prova på att ha sex på stranden. Efter lite funderingen sade jag ja och efter den gången har jag blivit som besatt av att ha sex i naturen! Vi har gjort det i en park, i bilen, i en bakgård, i ett omklädningsrum och på många fler ställen. Så ja, nu älskar jag det!”

Jeppe, 31

”Jag har gjort det några gånger tidigare, men det har inte direkt varit något som jag har tyckt var extra upphetsande. De gånger jag har haft sex utanför mitt hem har jag känt att vi borde skynda oss och inte kunnat fokusera helt och hållet på min partner. Men ja, jag tycker väl fortfarande att det kan vara kul att variera sig lite, men jag tycker ändå att hemmet är den ultimata platsen att vara sexuell på. Där kan man göra vad man själv har lust till och inte oroa sig över att bli upptäckt – det skulle jag nämligen inte tycka om särskilt mycket haha..”

Naja, 43

”Jag har aldrig gjort det i naturen, men det kunde väl vara kul att prova på det även om jag inte känner mig stressad att komma ut och vara sexuell. Jag gjorde det en gång i ett tält och det var ju väldigt spännande, men jag tycker ändå att det finns så många andra saker som är mer spännande att utforska. Exempelvis bondage.”

36, Michael

”Jag måste erkänna att jag fullkomligt älskar det och att jag har gjort det i flera år. Det är såå upphetsande att ha sex på andra ställen än hemma i sovrummet då det känns nytt och spännande. Men man ska akta sig för att störa andra och bli upptäckt. Det ger bara en helt ny dimension till sexlivet eftersom att det är någonting som känns lite olagligt och gör att man ska fokusera sig ännu mer än man gör innanför 4 väggar.”

Vad är din åsikt kring sex i naturen? Skriv vad du tycker i en kommentar härnedanför!

Kram,
Palora.se