Topp 10 julklappsidéer 2016

Vi vet alla att det kan vara en djungel att köpa julklappar, och därför ger vi er nu en topp 10-lista över de bästa julklapparna år 2016. Vår filosofi är att december månad ska bestå av lek – även för vuxna – och därför har vi valt ut en rad sexleksaker och underkläder som kommer göra julen lite roligare och sexigare för vuxna.

TILL PAR

Partnertoy – Partner Plus Parvibrator

Kom varandra närmare och känn stimulansen från Partner Plus parvibrator från Partnertoy. Känn förbindelsen mellan er och njut av vibratorns sköna vibrationer. Det här är årets julklapp som ni båda kan njuta av.

 

Dorr – Spot – Trådlöst Vibroägg för par m. vibrerande lay-on-fjärrkontroll

Tycker ni att det känns spännande att stimulera varandra offentligt utan att någon annan upptäcker det? Då borde ni testa Spot från Dorr som är en vibrator med tillhörande fjärrkontroll. Ett plus är att ni också kan använda fjärrkontrollen som extra vibrator!

 

Picobong – Ipo Fingervibrator

Om du tycker om sexigt förspel eller att tillfredsställa dig själv så kommer Ipo Fingervibrator från Picobong bli en hit. Även om Ipovibratorn till fingret är liten och lätt att sätta på fingret kommer den effektivt att kunna stimulera de erogena zonerna. Det är en sexig julklapp till din partner, eller kanske till dig själv.

 

TILL HENNE

Leg Avenue – Röd och Svart Spets Body med rosettdetaljer

Den här snygga spetsbodyn från Leg Avenue är en perfekt julklapp till den sexiga kvinnan. Den röda och svarta bodyn med rosettdetaljer från Leg Avenue kommer att få din kvinna att känna sig förtrollande vacker och sexig.

 

Womanizer – W500 Pro Deluxe Klitorisstimulator Gold Edition

Womanizer har tagit kvinnorna med storm – bokstavligt talat. Med sina blås- och sugfunktioner har stimulatorn fått orgasmgaranti. Perfekt julklapp till den exklusiva kvinnan som älskar kvalitet och färgen guld.

 

LELO – The Alibi Lyxigt Gåvoset

Julklappset till kvinnan som vill ha sina sexleksaker exklusiva och diskreta. Ingen kommer någonsin att upptäcka att läppstiftet faktiskt är en effektiv liten vibrator!

 

VIVE – Enoki Mini Massage Wand

Om du letar efter en vibrator med kraftig vibration är Enoki Mini Massage Wand från Vive det perfekta valet! Även om det är en miniutgåva är det ingenting som är mini när det kommer till vibratorns funktion.

 

TILL HONOM

TENGA – Flip O Zero Masturbator

Flip-serien från TENGA har gjort en prisvinnande produkt ännu bättre! Flip O Zero Masturbator är ännu mjukare och ännu mer effektiv – med andra ord en hit. Det finns inga gränser för hur många gånger en man kan njuta av sin nya favoritprodukt.

 

FLESHLIGHT – Stoya Destroya Masturbator

Perfekt till mannen som tycker att det vore hett att känna hur porrstjärnan Stoya känns. Stoya kan få fantasierna att nå nya höjder.

 

Fun Factory – Cobra Libre 2 masturbator m. vibration paket

Cobra Libre 2 är en revolutionerande masturbator från Fun Factory som är skapad för att kraftfullt kunna stimulera hela din mans penis. Masturbatorns snygga, maskulina design gör den till en perfekt present att lägga under julgranen.

Nu finns det inget kvar förutom att komma igång med att köpa julklappar!
Få ännu mer inspiration till julklappar i vår julavdelning!