Vår sexleksakstestare Mille testar ett underklädesset från Leg Avenue

Vår sexleksakstestare Mille har precis testat ett vackert höfthållarset med matchande trosor och bh från det exklusiva underklädesmärket Leg Avenue.

Mille kände sig sexig och snygg i underkläderna och hennes pojkväns reaktion var också den högt över förväntan:

”Den fick mig helt klart att känna mig sexig! Min pojkväns pojkväns positiva reaktion hjälpte också. Setet är skönt att ha på och får mig att känna mig sexig och bekväm samtidigt.”

Leg Avenue är ett vackert och feminint märke som med sina underkläder, strumpor och temakostymer får kvinnor av alla åldrar att känna sig vackra och attraktiva. Leg Avenue erbjuder sexiga underkläder med många fina detaljer som alla moderna och sexiga kvinnor förtjänar att bära.

Psst.. Mille har även testat några vibratorer som har fått höga betyg!